Inrego
Stocklists

Inregon toimitusjohtaja ehdolla Ruotsissa Vastuullinen johtaja -palkinnon saajaksi

Lehdistötiedotteet 7 syyskuu 2023 2 min lukuaika

Inregos vd nominerad till Hållbart Ledarskap 2023.

Henrik Nilsson, Inregon perustaja ja toimitusjohtaja, on yksi kolmesta ehdokkaasta Sustainable Leadership 2023 -palkinnon saajaksi. Voittaja julkistetaan Hållbart Näringslivin kestävän kehityksen päivänä 17.10.2023.

Vuodesta 1999 lähtien vastuullisen johtamisen palkinto on myönnetty yritysjohtajille, jotka osaavan johtajuuden avulla ovat vaikuttaneet menestyksekkääseen kestävän kehityksen työhön organisaatiossaan tai yhteiskunnassa yleensä. Aiemmat palkinnon voittajat ovat Johan Knaust, K2A Knaust & Andersson Fastigheterin toimitusjohtaja (2022), ja Klas Balkow, Axfoodin toimitusjohtaja (2021).

Tänä vuonna Inregon perustaja ja toimitusjohtaja Henrik Nilsson on yksi kolmesta vuoden finalistista. Muut ehdokkaat ovat Sigtunahöjden Hotell & Konferensin omistaja ja toimitusjohtaja Lotta Bomania ja Swedbank Roburin toimitusjohtaja Liza Jonsonia. Hållbart Näringslivin YouTube-kanavalla suoritetun suoran lähetyksen aikana ehdokkuudesta tuli virallinen yleisölle. -        Tietysti tuntuu äärimmäisen ilahduttavalta tulla nimitetyksi yhdessä pätevien yritysjohtajien, kuten Lotta ja Liza, kanssa. Minulle vastuullinen johtaminen on työntekijöideni sisäisen palon tuomista esiin, menestyskäsitteiden luomista ja sellaisen kulttuurisen ympäristön luomista, joka mahdollistaa ihmisten vapaan työskentelyn ja menestymisen, Henrik Nilsson selittää.

Lopullinen voittaja kruunataan Kestävän kehityksen päivänä 17.10.2023, Network for Sustainable Business -konferenssipäivänä, joka keskittyy sosiaaliseen kestävyyteen yritysten menestystekijänä. Palkinnon tarkoituksena on korostaa, että selkeä ja sitoutunut johtaminen on vastuullisen yrityselämän avaintekijä.