Inrego
Stocklists

Miksi ja miten tuoda IT osaksi yrityksen vastuullisuusstrategiaa? - 14.11. klo 14-15

Webinaarit 23 lokakuu 2023 1 min lukuaika

Mitä sinulle tulee mieleen sanoista vastuullinen IT? Olemme vielä tilanteessa, jossa IT ja vastuullisuus eivät kuulu samassa lauseessa, vaikka IT:n osuus hallinnollisen yrityksen ilmastovaikutuksista on jopa 15% ja maailmanlaajuisesti elektroniikan ilmastovaikutukset ovat suuremmat kuin lentämisen. IT:llä on siis suurempi vaikutus ilmastoon kuin äkkiseltään voisi kuvitella ja näin ollen myös sen potentiaali hiilikädenjälkenä on merkittävämpi. 

Kuulet lisää mm. mikä on CSRD, miten yrityksenne voi vaikuttaa scope 3 -päästöihin IT:n avulla, miten voimme tukea Suomen ICT-strategiaa ja sen toteutumista.

Olemme keränneet yhden pöydän ääreen IT:n, vastuullisuuden ja kiertotalouden konkareita jakamaan parhaita kokemuksiaan ja näkemyksiään. Keskustelua vetämässä kiertotalouden pioneeri Anne Raudaskoski Ethicalta. Paneelissa keskustelemassa Code of Conduct Companyn Niina Ratsula, SwanIT:n Tuulia Virhiä ja Microsoftin Mikko Livola.

Ilmoittaudu mukaan ja tule oivaltamaan käytännön vinkkejä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, mihin kysymykseen sinä haluaisit vastauksen. 

Lähetämme tallenteen ja uusimman julkaisumme IT:n ilmastovaikutuksista kaikille ilmoittautuneille tilaisuuden jälkeen. 

Lue lisää puhujista. Webinaarin tarjoaa Inrego.

ILMOITTAUDU