Inrego
Stocklists

Näin kierrätät yrityksen vanhat IT-laitteet vastuullisesti ja luot säästöjä - LATAA TALLENNE

Webinaarit 22 lokakuu 2023 2 min lukuaika

Yhteistyössä IDR:n kanssa tarjoamme teille mielenkiintoisen tietoiskun IT-laitteiden kierrätyksestä sekä elinkaaren hallinnan automatisoinnista. Webinaari on päättynyt, voit ladata tallenteen täältä: https://idrcloud.com/fi/webinaari-kierrata-vastuullisesti-luo-saastoja/

Lojuvatko yrityksen käytöstä poistuneet IT-laitteet vielä varastossa? Älä anna laitteiden muuttua romuksi.

Tässä webinaarissa opit, kuinka saat vanhoista laitteista enemmän rahaa takaisin ja teet laitteiden kierrättämisestä helppoa.

Webinaarin sisältö:

Vanhojen IT-laitteiden uudelleenkäyttö: Miten vanhojen IT-laitteiden uudelleenkäyttö voi auttaa yritystä säästämään ja toimimaan vastuullisemmin?

IT-laitteiden kierrätyksen periaatteet: Miten varmistetaan, että yrityksen IT-laitteet kierrätetään tietoturvallisesti, vastuullisesti ja tehokkaasti?

Vastuullisuus: Kuinka huomioida vastuullisuus IT-laitteiden kierrätyksessä?

Tietoturva: Miten suojata yrityksen arkaluonteiset tiedot osana laitteen kierrätystä?

Kenelle webinaari on tarkoitettu?

Webinaari on suunnattu yritysten IT-päättäjille, tietohallintopäälliköille sekä yrityksen ylimmälle johdolle, jotka ovat kiinnostuneita luomaan säästöjä IT-laitteiden kierrätyksen ja uudelleenkäytön avulla.

Puhumassa:

Mikko Lehmus, IDR Oy

Mikko on IDR Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Mikolle on erilaisten asiakkaiden ja kumppaneiden kautta kertynyt laaja-alainen kuva IT-laitteiden elinkaaren hallintaan olipa kyseessä sitten laitteiden hankinta, hallinta tai kierrätys. Mikon intohimona on vapauttaa IT-osasto manuaalisesta työstä automatisoimalla IT-laitteiden hallinnointi.

Jaakko Komulainen, Inrego Oy

Jaakko Komulainen toimii Inregolla Key Account Managerina auttaen yrityksiä sujuvan IT-laitteiden uusiokäyttöprosessin rakentamisessa. Inregon pitkään kehitetyt prosessit ja Jaakon monipuolinen yrityskentän tuntemus ovat täydellinen yhdistelmä, jonka avulla uusiokäyttöpalvelut saadaan sovitettua jokaisen yrityksen tarpeisiin sopiviksi. Jaakon tahtotilana on levittää tietoa IT-laitteiden uusiokäyttö- ja kierrätyspalveluiden hyödyistä, joita ovat mm. taloudelliset hyvitykset, CO2-säästöt ja laitteiden tietoturvallinen käsittely.

Kysy lisää

Jaakko Komulainen

Key Account Manager

jaakko.komulainen@inrego.fi +358 50 3617268