Inrego
Stocklists

Vuosi Suomessa!

Työpaikat 7 syyskuu 2021 2 min lukuaika

Inrego Suomi juhlii ensimmäistä vuottaan! Vuosi on ollut mahtava, mutta monella tavoin haastava, ei vähiten meneillään olevan pandemian vuoksi. Loistavan tiimin ja yhteistyön ansiosta perustaminen on onnistunut. Inrego Finlandin toimitusjohtaja Teemu Simola kokee, että kiinnostus uudelleenkäytettyä tietotekniikkaa kohtaan on suuri ja kasvaa jatkuvasti.

Syyskuussa 2020 keskellä pandemiaa perustettiin Inrego Finland. Useat prosessit käynnistyivät samanaikaisesti: rekrytoitiin tiimiin uusia jäseniä, etsittiin toimisto- ja tuotantotiloja ja tehtiin Inregoa sekä sen toimintamallia tunnetuksi Suomen markkinoilla.

- Huolimatta pandemian aiheuttamasta haasteiden ja rajoitusten täyteisestä vuodesta, näen vuoden erittäin onnistuneena. Alusta alkaen saimme uusia asiakkaita, jotka mahdollistivat uusiokäyttöpalveluiden tarjoamisen Suomen markkinoille ja samalla loimme vahvan pohjan tulevaisuudelle, Teemu Simola sanoo.

Suomen joukkue teki ensimmäisenä vuonna työtä erittäin poikkeuksellisissa oloissa. Alkuvaihe on usein haastava, koska tuotevirta ei ole vielä säännöllinen, mutta toimintaa ja tuotantoa on pystyttävä kehittämään ja mukauttamaan vaihtelevien laitemäärien mukaan. Yhteistyö on ensisijaisen tärkeää ja kaikki tiimissä ovat auttanee ratkaisemaan uusia tilanteita ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

- Opimme joka päivä uutta ja lisäämme jatkuvasti tehokkuuttamme - Uskon vahvasti tapaamme toimia, Teemu Simola sanoo. Uusia rekrytointeja tehdään myös tuotantotiimiin. Näin varmistamme, että olemme entistä paremmin valmistautuneita kasvaviin laitemääriin.

Tämän ensimmäisen vuoden hyvät tulokset osoittavat, että kiinnostus kierrätettyä elektroniikkaa kohtaan on Suomessa suurta. Inregon palvelut ovat vakiintuneet tehokkaasti Suomen markkinoille ja tietoisuus Inregosta kierrätyskumppanina on kasvanut. Ensi vuoden tavoitteena on laajentaa toimintaa ja edistää uudelleenkäyttöä Suomen markkinoilla.

- Tuleva vuosi tulee olemaan mielenkiintoinen, ei vain uuden liiketoiminnan kannalta, vaan myös sen suhteen, mitä tapahtuu kulttuurissamme, ajattelutavassamme ja arvoissamme elektroniikan kierrätyksen suhteen. Tavoitteenamme on mahdollistaa käytettyjen IT-laitteiden uudelleenkäyttö kestävällä, kustannustehokkaalla ja yksinkertaisella tavalla. Haluan tavata mahdollisimman monia asiakkaita ja kumppaneita, jotta saan paremman käsityksen siitä, kuinka Inrego voi auttaa heitä saavuttamaan liiketoiminta- ja vastuullisuustavoitteensa. Nämä ovat mahdollisuuksia, joita me kaikki odotamme Suomessa, Teemu Simola sanoo.