Reinvented IT from Sweden to the world

Inrego haluaa osaltaan parantaa maailmaa maksimoimalla käytettyjen IT-laitteiden kierrätyksen ja antaa ihmisille pääsyn siihen kestävällä tavalla, jotta he voisivat kehittää itseään ja ympäristöään.  IT:n vaikutus ympäristöön on minimoitava, ja useampia tuotteita on käytettävä uudelleen sen sijaan, että ne lähetettäisiin materiaalien kierrätykseen. Inrego on ollut jo 25 vuoden ajan maailmanlaajuinen tienäyttäjä IT-tuotteiden kierrätyksessä. Olemme nykyisin markkinajohtaja, ja meillä on 190 työntekijää. Toimitamme yli 90 maahan ja asetamme päiväjärjestyksen maailman teknologian uudelle globaalille kierrätykselle.

Ota yhteyttä

Reinvented since -95

Vuosi oli 1995. Henrik Nilsson ja Rickard Hannerell avasivat Lundiin myymälän, joka myi käytettyjä tietokoneita opiskelijoille. 
Liiketoiminta lähti hyvin käyntiin ja yritys perusti toisen liikkeen Uppsalaan, sillä markkinat kehittyivät nopeasti IT-tuotteiden käytön lisääntyessä.
Kaksikko suuntasi katseensa yritysmarkkinoille ja alkoi rakentaa kontaktiverkostoa satojen eurooppalaisten ja yhdysvaltalaisten tavarantoimittajien ja jälleenmyyjien kanssa. 

Inrego on kasvanut lundilaisesta myymälästä nykyiseksi kansainväliseksi yritykseksi – markkinajohtajaksi joka toimittaa pohjoismaisia uudelleen käytettäviä IT-laitteita asiakkaille kaikkialla maailmassa.

A Circular Economy 

Inregolla on ollut ja on edelleen tärkeä rooli kiertotalouden globaalissa kehittämisessä käytettyjen IT-laitteiden kestävässä käyttöönotossa. Pyrimme edistämään kiertotaloutta nykyajan lineaarisen järjestelmän pohjalta planeettamme tarjoamien resurssien puitteissa. Siihen kuuluvat luonnonvarojen, materiaalien ja tuotteiden mahdollisimman tehokas hyödyntäminen sekä jätteiden vähentäminen ja kierrättäminen luonnon oman kaavan: uudelleenkäytön, avulla. Luonnossa mikään ei ole jätettä, kuten hyvin tiedämme. 

Inregon kaltaisella, uudelleenkäyttämiseen liiketoimintansa perustavalla yrityksellä on siten keskeinen merkitys tulevalle, yhä selvemmin ratkaisevan tärkeäksi osoittautuvalle kiertotaloudelle.

190 työntekijöitäanställda

Palveluksessamme on asiantuntijoita ympäristö-, teknologia-, tietoturvallisuus- ja myyntialoilta. Meillä puhutaan 11 kieltä, ja yhteistyöverkostomme kattaa koko maailman.

382 mkr

Inregon liikevaihto edelliseltä tilivuodelta.

90 maat

Meillä on asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kaikkialla maailmassa. Myymme tuotteita vain maihin, joissa elektroniikkajätettä käsitellään EU:n lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Tämä tarkoittaa, että kannamme vastuumme tuotteista loppuun asti - niistä ei tule e-jätettä.

ISO-sertifiointi

Inregolla on seuraavat sertifioinnit: ISO 9001 laatu, ISO 14001 ympäristö, ISO 45001 tietoturvallisuus sekä ISO 27001 työympäristö.

ISO 9001
Quality

ISO 14001
Environment

ISO 27001
Data Security

ISO 45001
Occupational health and safety