Inrego
Stocklists

Toimintalupauksemme

Asetamme korkeat vaatimukset

Varmistaaksemme, että kunnostamamme IT-laitteet saavuttavat maksimaalisen potentiaalinsa olemme kehittäneet ainutlaatuisen prosessin, jonka pohjalta työskentelemme. Olemme asettaneet korkeat laatuvaatimukset turvallisuudelle, jäljitettävyydelle sekä logistiikalle. Prosessimme avulla mahdollistamme niin taloudelliset säästöt kuin ympäristösäästöt. Meillä laatu ja turvallisuus kulkevat aina käsi kädessä ympäristönäkökulmien kanssa.

Toimintalupauksemme

Turvallisuus

Teknikkomme poistavat kaikki tiedot vastaanotetuista laitteista GDPR-standardin mukaisesti. Laitteen myyjä saa jokaisesta toimitetusta laitteesta tietojen tuhoussertifikaatin. Tietoturva on keskeinen osa prosessia. Tietojen tuhouksessa käytetään maailman johtavaa Blanccon softaa.

Toimintalupauksemme

Seuranta

Laitteita seurataan sarjanumerotasolla läpi koko prosessin ja ne saavat tuotantolaitoksella myös yksilöllisen laitetunnisteen. Laitteiden seuranta ja jäljitettävyys varmistaa, että jokaisen laitteen kohdalta voidaan todentaa laitteen käsittelyvaiheet ja mihin laite on lopulta toimitettu.

Toimintalupauksemme

Talous

Nykyään lähes kaikki IT-laitteet voidaan käyttää uudelleen. Näin saavutetaan sekä taloudellisia että ympäristöllisiä säästöjä. Kierrätetyn elektroniikan ostajana säästät noin 40-50 prosenttia uuden laitteen hintaan verrattuna. Kaikki käsittelemämme IT-laitteet läpikäyvät uudelleenkäyttöprosessimme, jonka laatuvaatimus on erittäin korkea.

Toimintalupauksemme

Logistiikka

IT-laitteiden uudistamisprosessi pitää olla helppo, sujuva ja turvallinen. Kun haluat luopua laitteista noudamme ne turvallisesti, poistamme kaikki tiedot GDPR-vaatimusten mukaisesti ja kunnostamme ne. Inrego on yli 25 vuoden ajan erikoistunut kiertotalouden logistiikkaan.

Palvelumme

Toimi fiksusti ja hyödynnä käytettyä IT:tä

Inregon avulla voit maksimoida yrityksesi IT-laitteiden uudelleenkäytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa mahdollistamme 350 000 tuotteen uudelleenkäytön vuosittain. Liity osaksi kiertotaloutta lähettämällä IT-laitekantasi tiedot meille tai hanki sinulle sopivat kunnostetun IT:n osto- ja vuokrausratkaisut.

Kysy lisää!