Inrego
Stocklists

Laiterekisteri säästää aikaa ja rahaa

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden hallinnoida IT-laitekantaa helposti kumppanimme IDR-laiterekisterin avulla. IDR on kattava ja helppokäyttöinen IT-laitteiden ja muun käyttöomaisuuden elinkaaren hallintajärjestelmä. Laitteisiin voidaan lisätä IDR-älytarrat, jotka perustuvat NFC-lähilukuteknologiaan. Tarran avulla laitteen tiedot voidaan tarkistaa älypuhelimella. Lisäksi laitetietoja on mahdollista rikastaa valmiilla integraatioilla eri järjestelmiin, näin kaikki tiedot voidaan ylläpitää yhdessä rekisterissä.

Laiterekisterin käyttö säästää tunteja työaikaa ja myös rahaa, kun laitteet pysyvät tallessa ja elinkaari hallinnassa. Uuden kierrätysmoduulin ansiosta saat siirrettyä vaihtoon menevät laitteet suoraan kierrätyspuolelle ja lähetettyä ne meille jatkokäsittelyyn.

Hankinnasta uudistamiseen

IT-laitteet ovat arvokkaita myös elinkaaren lopussa, joten niiden hallinnointiin kannattaa panostaa. IDR-laiterekisterissä ylläpidät laitekohtaisia seurantatietoja tietoja (mm. käyttäjä, sijainti, kustannuspaikka, sarjanumero), seuraat laitekustannuksia, hoidat laitteiden huolto- ja vaihtoprosessin ja saat kätevästi mm. lähetettyä muistutuksia vaihtuvista laitteista. Samassa järjestelmässä pyydät hyvitykset käytöstä poistuvista laitteista ja lähetät laitteet helposti meille käsittelyyn ja uusiokäyttöön. Helppoa, turvallista ja vastuullista.

Pyydä ilmainen esittely

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme rekisterin sinulle.