Inrego
Stocklists
Piedestaler med laptops, stationära, mobiler och tablets från Inrego.

Refresh palvelulla laitteet kukoistamaan

Alkaako laitteesi hidastumaan? Tuntuuko, että pieni päivitys olisi paikallaan?

Tiesitkö, että tarjoamme myös Refresh-palvelun – mahdollisuuden saada omat vielä ihan hyväkuntoiset laitteesi takaisin kunnostettuna ja päivitettynä. Lisäksi annamme mahdollisuuden pidennettyyn takuuseen. 

Meillä on oma kunnostus- ja päivityspalvelu, jossa laitteet testataan ja taituroidaan lähes uudenveroisiksi. Tietokoneesi saa vielä mahdollisesti useita vuosia lisää käyttöikää organisaatiossasi. Tekemämme laskelmat osoittavat, että tietokoneen käyttöiän pidentäminen ja uuden elämän antaminen vähentää kasvihuonekaasupäästöjä 109 kiloa. Se vastaa päästöjä, jonka jääkaappi tuottaa kymmenen vuoden aikana. Käyttämällä omia laitteitasi pidempään voit hyvittää itsellesi lähes kokonaan tietokoneen CO2-päästöt. 

Kuinka se toimii? 

Tilaa turvakaappi tai pakkausmateriaalit Inregolta samalla tavalla kuin poistuvien IT-laitteiden palautuksen yhteydessä. Noudamme turvakaapin sovitusti ja laitteet käyvät ensin läpi meidän perusprosessimme eli saapuessaan tuote testataan, palautetaan tehdasasetukset ja kaikki tieto poistetaan turvallisesti sertifioidulla ohjelmistolla. Tämän jälkeen laitteet puhdistetaan perusteellisesti sisältä ja ulkoa. Lisäksi voimme vaihtaa laitteen fyysisiä osia, lisätä vaikka muistia ja tehdä ohjelmistopäivityksiä sopimuksen mukaan. 

Esimerkkejä yleisesti tekemistämme kunnostustoimenpiteistä on: 

  • akun vaihtaminen, kun akun kapasiteetti on alle 75 %

  • näppäimistön, hiiren tai näytön vaihtaminen

  • RAM-muistin päivittäminen

  • kiintolevyn vaihtaminen SSD:hen 

Pelkästään osia vaihtamalla ja päivittämällä kone saadaan tuntumaan uudelta. Käyttöikän pidentäminen hyödyttää niin ympäristöä kuin yrityksenne taloutta.

Laitetaanko teidänkin vanhat laitteet kukoistamaan? 

Haluan kuulla lisää.

Olen tutustunut ja hyväksyn rekisteriselosteen.

* Pakollinen