Inrego
Stocklists

Palvelumme

Palvelumme

Ostamme IT-laitteita

Anna uusi elämä IT-laitteille vastuullisesti ja turvallisesti.

Mobiltelefoner i en cirkel för cirkulär it - Inrego.
Palvelumme

Myymme IT-laitteita

Kauttamme saat testatut, kunnostetut ja laadukkaat IT-laitteet vastuullisesti, kaikkiin tarpeisiin.

Maailman johtavat kiertotalouden IT-ratkaisut vastuullisille organisaatioille.

Laiterekisteri säästää aikaa ja rahaa

Laiterekisterissä hallinnoit helposti kaikkia IT-laitteita, niin omistettuja kuin vuokrattuja. Siirry sinäkin sujuvaan laitehallintaan.

Piedestaler med laptops, stationära, mobiler och tablets från Inrego.
Ostamme IT-laitteita

Refresh palvelulla laitteet kukoistamaan

IT-laitteiden käyttöikää voi pidentää huomattavasti kunnostamalla laitteita säännöllisesti. Lähetä laitteenne meille Refreshiin.

Yhteistyömme on ollut sujuvaa ja monipuolista kattaen IT-laitteiden myynnin Inregolle, käytettyjen laitteiden hankintaa sekä myös käytössä olevien laitteiden kunnostamisen Refresh-palvelulla.

Produal Group

IT-laitteiden kierrätys ja uudelleenkäyttö Inregon kautta tarjoaa meille tietoturvallisen ja sujuvan prosessin kaikkien IT-laitteidemme käsittelyyn. Lisäksi saamme tarkat raportit saavutetuista CO2-säästöistä, jotka auttavat meitä lähemmäksi yhteistä hiilineutraaliustavoitettamme.

Keuruun kaupunki

Ympäristö on meidän kaikkien asia, ja yhteistyöllä Inregon kanssa voimme luottaa, että käytöstä poistetut IT-laitteemme käsitellään vastuullisesti, tietoturvallisesti ja saamme siitä myös taloudellista hyötyä. Voimme myös luottaa siihen, että laitteet myydään vastuullisesti eteenpäin.

Sweco Finland

Ympäristövastuu ja kiertotalous ovat keskeisessä asemassa yrityksemme toiminnassa. Inregon kanssa voimme luottaa siihen, että laitteet kierrätetään tietoturvallisesti ja vastuullisesti ja prosessi on läpinäkyvä alusta loppuun.

Atea

Inrego has been a key partner in developing our strategy when it comes to sustainable IT lifecycle management.

Management Events

telia.

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan ympäristö- ja ilmastotavoitteensa. Yhteistyö on avainasemassa siirtymisessä kohti kiertotaloutta.

Telia

Rusta väljer Inrego.
rusta.

Inregon palvelun avulla voitamme taloudellisesti, samalla kun huolehdimme ympäristöstä.

Rusta / Ruotsi

tech från Inrego.
DLL.

Palvelun on oltava sujuva, turvallinen ja tehokas myös meidän asiakkaillemme. Sen vuoksi teemme yhteistyötä Inregon kaltaisten kumppaneiden kanssa.

DLL / Ruotsi