Inrego
Stocklists

Vuokraa IT-laitteet

Inrego Circular Rent -vuokrauspalvelu tarjoaa yrityksille uudenveroisia kunnostettuja tietokoneita, näyttöjä, puhelimia ja muita IT-tuotteita edullisesti vuokralle myös lyhytaikaiseen tarpeeseen.

Mikä vuokramalli on paras sinulle?

Tarvitsetko laitteita vain lyhytaikaiseen käyttöön, esimerkiksi projektin ajaksi tai työharjoittelijalle? 

Tarjoamme joustavan vuokramallin, joka voidaan räätälöidä tarpeenne mukaan. Toki myös perinteinen, kiinteä, pidempiaikainen vuokraus on mahdollista.

Kaikkiin vuokraamiimme laitteisiin on esiasennettu Windows-käyttöjärjestelmä ja ne ovat heti käyttövalmiita. Asennamme lisäohjelmistot tarpeen mukaan. Tarjoamme täyden tuen, takuun ja vakuutuksen koko vuokrakaudeksi. Vuokrakauden päätyttyä noudamme laitteet tiloistanne, tyhjennämme koneet Blanccon ohjelmistolla. Ja tietysti varmistamme, että tuotteet löytävät uuden kodin!

Laitteita lyhytaikaiseen tarpeeseen

Short

Tarvitsetko heti käyttövalmiin tietokoneen tai puhelimen projektia varten, kesätyöntekijälle tai tapahtumaan? Mutta tarve on vain lyhytaikainen. Meiltä löytyy ratkaisu, Short -vuokramalli.Varmistamme, että laitteet toimitetaan käyttövalmiina, jolloin vältyt monimutkaisilta ja aikaa vieviltä asennuksilta. Suunnittelemme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

  • Kustannustehokas – vuokraat tarpeidesi mukaan ja maksat sen mukaan.

  • Yksinkertainen - IT-laitteet toimitetaan käyttövalmiina. Inrego hoitaa logistiikan.

  • Turvallinen - turvallisuutesi on meille tärkeää ja kaikki laitteet tietoturvatyhjennetään vuokrakauden päätyttyä.

  • Joustava – tarvittaessa voit pidentää vuokra-aikaa, hankkia rahoitusratkaisun tai yksinkertaisesti lunastaa laitteet itsellesi.

IT-laitteita pidemmäksi aikaa leasingillä

Long

Jos tarvitset laitteita pidemmäksi aikaa silloin leasing on järkevä vaihtoehto. Näin et sido pääomaa kiinni laitteisiin vaan maksat kiinteää kuukausihintaa. Leasingkauden jälkeen voit palauttaa laitteet, jatkaa leasingkautta tai lunastaa laitteet itsellesi.

  • Vakuutus pienellä omavastuulla.

  • Takuu ja tuki.

  • Kustannusten hallinta, maksa kuukausittain tai neljännesvuosittain.

Jani Halpin

Account Manager

jani.halpin@inrego.fi +358 40 191 9510

Haluatko vuokrata laitteita yrityksellesi?

Täytä lomake, niin otamme sinuun pian yhteyttä ja autamme löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi.