Inrego
Stocklists
Tre datorer varav en visar en skärmbild på reuse, reduce, recycle.

Kiertotalouden toimintamallimme

Muutamme tottumuksia IT:n valmistamisesta, käytöstä ja kierrätyksestä

Kiertotalouden toimintamallimme ensisijainen tarkoitus on pidentää IT-laitteiden käyttöikää ja maksimoida niiden käytettävissä oleva potentiaali. Teemme työtä suojellaksemme maapallon rajallisia luonnonvaroja sekä pyrimme minimoimaan elektroniikkajätteen määrän. Siirtyminen kohti kiertotaloutta edellyttää monialaista yhteistyötä.

Kiertotalouden toimintamalli

Kiertotalouden toimintamallin avulla yrityksesi saa luotettavan ja vastuullisen tavan niin käytettyjen IT-laitteiden käsittelyyn kuin "uusien" käytettyjen laitteiden hankkimiseen. Sinulla on mahdollisuus antaa uusi elämä tietokoneille, älypuhelimille, tableteille ja muille IT-laitteille. Ostamme ja myymme laitteita, ostamme takaisin myös yrityksellenne myymämme laitteet. Voi hyvinkin olla, että voimme tarjota laitteille vielä kolmannen elämän.

Määrittelemme jäännösarvon ostohetkellä 
Kun ostat kauttamme IT-laitteita yrityksesi käyttöön, määrittelemme laitteille jäännösarvon eli sen arvon, millä hinnalla ostamme laitteet takaisin. Jäännösarvo määräytyy ennalta sovittuun käyttöikään, mutta se ei ole sitova ja voit toki jatkaa laitteiden käyttöä myös pidempään.

Testattu ja tyhjennetty

Kaikki laitteet käyvät läpi tarkan itse kehittämämme prosessin. Laitteet testataan, niiden tiedot tyhjennetään standardien mukaisesti, jonka jälkeen ne pääsevät vielä kunnostukseen. Lopulta laitteet ovat valmiina uudelleenkäytettäviksi, jopa kolmannen kerran. Maksimoimalla IT-laitteiden hyödyn ja käyttöiän, vähennämme yhdessä merkittävästi hiilidioksidipäästöjä. Haluamme myös muistuttaa, että rikkinäisetkin laitteet voidaan korjata tai niiden osia voidaan hyödyntää toisiin laitteisiin.

Mahdollistamme IT-laitteille uuden elämän, yrityksellesi rahallisen korvauksen ja pääsemme kaikki askeleen lähemmäksi ilmastotavoitteita  
Tämän mallin avulla yrityksesi saa luotettavan ja vastuullisen tavan niin käytettyjen IT-laitteiden käsittelyyn kuin "uusien" käytettyjen laitteiden hankkimiseen. Kaikesta toiminnasta saat asiakasportaalista niin taloudelliset- kuin vastuullisuusraportit. Näet suoraan kuinka paljon Inregolle palauttamasi laitteiden uudelleenkäytöllä on saavutettu hiilidioksidisäästöjä. Koska käytetyt IT-laitteet ovat meille arvokkaita maksamme yrityksellesi myös hyvityksen käytetyistä laitteistanne.