Vuokraa IT-laitteet Inregon kautta. Erinomainen vaihtoehto yrityksille, joiden ei tarvitse omistaa tietokoneita itse. Se on myös kustannustehokasta ja hyvä ympäristövalinta. Smart-smart.

Vuokraa IT-laitteet Inregon kautta. Erinomainen vaihtoehto yrityksille, joiden ei tarvitse omistaa tietokoneita itse. Se on myös kustannustehokasta ja hyvä ympäristövalinta. Smart-smart.

Inrego vuokraa edullisesti tietokoneita, näyttöjä, puhelimia ja muita IT-tuotteita yrityksesi tarpeiden mukaan.
Vuokralaitteiden käyttäminen vapauttaa pääomaa, helpottaa budjetointia ja tukee lisäksi kestävää kehitystä. Maksat kiinteän kuukausimaksun tuotteista, jotka kuuluvat koko ajan takuun ja tukipalvelun piiriin.

  • Täysvakuutus, takuu ja tuki koko vuokrakauden ajan
  • 100 % vähennysoikeus. Maksut joko kuukausittain tai neljännesvuosittain
  • Laitteistoja voi päivittää, parantaa tai lisätä tarpeen mukaan
  • Inrego huolehtii vanhoista laitteista

Joustavat sopimukset

Laitteistoa voi parantaa ja lisätä sopimuskauden aikana. Inrego toimii joustavasti ja päivittää vuokran muutosten mukaan. Mikäli yrityksenne tarpeet muuttuvat vuokrakauden aikana, huolehdimme tarvittavista vaihtotoimenpiteistä. Juuri siten, kuin te haluatte.

Palauta tai lunasta

Kun vuokrakausi on päättynyt, laitteet voi palauttaa meille: Inrego huolehtii kaikkien tietojen poistamisesta tietokoneista GDPR-määräysten mukaisesti. Mikäli haluatte pitää tuotteet, voi lunastaa yritykselle markkinahintaan.

Kiertävä prosessi

Käytettyjen IT-laitteiden vuokraaminen edistää IT-sektorin kierrätystä ja säästää siten ympäristöä. Ehkäisemme yhdessä ylituotantoa, e-jätteen syntymistä ja luonnonvarojen tuhlaamista.

“Valitsimme Inregon, koska heillä hinta, yksinkertaisuus ja ympäristöseikat kohtasivat. Kokonaisuus ratkaisee!”

- Stefan Andersson, IT-vastaava, Aprendere Skolor AB.

132 SEK/kk

Hintaesimerkki HP 840 G2 (i5, 8GB, SSD) – alkaen 132 SEK/kk. (sis. Windows 10 Pro + huoltosopimus)

141 SEK/kk

Hintaesimerkki Dell E7250 (i5, 8GB, SSD) – alkaen 141 SEK/kk. (sis. Windows 10 Pro + huoltosopimus)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää enemmän rahoituksesta ja IT-tuotteiden vuokraamisesta? Täytä ja lähetä lomake niin kerromme, kuinka prosessi toimii. Myyjämme keskustelevat mielellään yritysten tai organisaatioiden kanssa myös puhelimessa.

+358 40 3559254