Inrego
Stocklists

IT-laitteiden vastuullisuusvaikutukset

Tutustu uusimpaan raporttiimme, jossa avaamme IT-laitteiden ilmastovaikutuksia ja sivuamme myös tuotannon aikaisia sosiaalisia vaikutuksia. Tutustu päivitettyihin CO2-tietoihin ja nappaa konkreettisia vinkkejä IT-prosessiesi kehittämiseksi entistä vastuullisempaan suuntaan. Aloita matkasi kohti kestävää kehitystä jo tänään!

Meillä on ilo päästä jakamaan uusimmat tietomme ja laskelmamme IT-laitteiden ilmastovaikutuksista. Raportista löydät paitsi päivitetyt CO2-luvut ja analyysit, myös konkreettisia strategioita yrityksesi IT-hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Toivomme, että raportti tarjoaa sinulle uusia näkökulmia ja hyödyllisiä työkaluja, joilla saat nivottua IT:n osaksi vastuullisuusstrategiaanne. 

Raportin on tuottanut ja analysoinut Inrego vuonna 2023. Tietokannassamme olevat päästötiedot perustuvat yli 400 eri tuotteeseen ja malliin kunkin tuotekategorian suurimmilta toimittajilta. Kaikki luvut ovat vapaasti käytettävissä, mutta käytettäessä raportin tietoja tulee viitata Inregoon ja tähän raporttiin.

Lataa raportti täyttämällä lomake!