Inrego
Stocklists

Opas: Kuinka varmistan, että laitteellani on mahdollisimman korkea jälleenmyyntiarvo?

Työpaikat 29 maaliskuu 2022 3 min lukuaika

Två personer som jobbar i Inregos produktion, en som checkar laptops och en som putsar upp mobiler.

Me Inregolla työskentelemme päivittäin organisaatioiden ja yritysten käytettyjen IT-laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelinten ja tablettien parissa. Matkan aikana olemme oppineet paljon siitä, mitkä asiat vaikuttavat eniten käytettyjen laitteiden jälleenmyyntiarvoon. IT-laitteita voidaan käyttää uudelleen useita kertoja riippuen siitä kuinka hyvin laitteesta on käytön aikana huolehdittu.

Lue alta parhaat vinkkimme kuinka saat maksimaalisen korvauksen käytetyistä IT-laitteista:

Tarrat

Tietokoneisiin liimataan tarroja muutamastakin syystä, laite halutaan koristella, personoida tai kiinnittää siihen yrityksen logo. Tietyillä tarroilla halutaan myös estää varkauksia. Etenkin varkausmerkinnät kannattaa liimata koneen pohjaan, sillä niiden poistaminen on hankalaa ja kosmeettisilta haitoilta ei voida välttyä.

Maksimaalisen korvauksen saamiseksi suosittelemme välttämään tarroja koristeina. Myös tarroissa oleva väri voi tarttua tietokoneen pintaan pysyvästi. Jos laite on auringossa, se voi myös haalistua auringosta, jolloin tarrat voivat jättää runkoon rumia jälkiä.

Raskaat esineet

Älä koskaan aseta raskaita esineitä suljetun kannettavan päälle, koska se voi aiheuttaa vaurioita näyttöön. Jo pienikin painauma vaikuttaa näytön toimivuuteen.

Suojaa tietokoneesi

Suojaa tietokone mahdollisimman hyvin välttääksesi halkeamien tai naarmujen syntymistä. Käytä aina suojakoteloa sekä laukkua kuljettaessasi kannettavaa. Varo ettei esimerkiksi kynä naarmuta tietokoneen kantta laukussa ollessaan. Pidä siis suojakotelossa vain kannettava, ei mitään ylimääräistä. Käytä suojakoteloa ja panssarilasia älypuhelimessa suojaamaan herkkää näyttöä murtumilta ja naarmuilta.

Muista käyttää takuuta ja vakuutusta

Usein ostamasi elektroniikka sisältää takuun ja lisäksi voit ostaa laitteelle vakuutuksen. Muista siis hyödyntää näitä ja tarkistaa korvaako takuu tai vakuutus sattuneen vahingon.

Avaa lukitukset

Avaa tuotteiden lukitus ennen kuin lähetät ne käsiteltäväksi Inregolle. Lukittuja tuotteita ei useinkaan saada tyhjennettyä, jolloin ne joudutaan murskaamaan ja arvo nollaantuu. Apple ID:hen tai iCloudiin linkitetyt Apple-tuotteet on poistettava tililtä, ​​samoin kuin Google-tilit Androidista jne. Katso täältä ohjeemme.

Pakkaa huolellisesti

Varmista huolellinen ja turvallinen pakkaus, kun toimitat laitteet Inregolle. Toimitamme asiakkaille pakkausmateriaalit, jotta pakkaaminen on helppoa ja nopeaa.

Logistiikkaosastomme auttaa oikeanlaisten pakkausmateriaalien valitsemisessa. Pakkausmateriaalivalikoimasta löytyy mm. lavoja, turvakaappeja ja laatikoita, joissa on pehmustetut lokerot.

Haluatko saada arvion teidän IT-laitekannan arvosta? Ota meihin yhteyttä tästä!

Lucas Juwono på Inrego.

Lucas Juwono

Avdelningschef Produktion Recommerce

lucas.juwono@inrego.se