Inrego
Stocklists

Circular TECH Talk - tunnettu kiertotalouden edelläkävijä saapuu Inregolle

Uutiset 18 syyskuu 2024 2 min lukuaika

Ken Webster vierailee Ruotsin Inregolla syventääkseen elektroniikkasektorin kiertotalouden toimintaa ja jakaakseen tietämystään. Ilmoittaudu mukaan Circular TECH Talk -tapahtumaan, joka striimataan suorana 1. lokakuuta klo 13.00–13.45 !

Vuosikymmenten tutkimustyöllä ja kokemuksella Ken Webster on ollut mukana luomassa kiertotaloudesta globaalisti tunnustetun konseptin. Lukuisilla innovatiivisilla julkaisuillaan hän on vaikuttanut poliitikkoihin, yrityksiin ja oppilaitoksiin ja auttanut eri tahoja omaksumaan kiertotalouden periaatteet. Hän oli yksi Ellen MacArthur -säätiön alkuperäisistä jäsenistä, ja nykyään hän on yksi maailman johtavista kiertotalouden ajatusjohtajista. Meillä on kunnia saada Ken Webster vieraaksemme Ruotsiin.

"Kenin vierailu korostaa pitkäaikaista työtämme kiertotalouden parissa ja jatkuvia pyrkimyksiämme laajentaa kestäviä liiketoimintamalleja. Hän on myös ollut yksi suurimmista inspiraation lähteistäni viimeisen 10 vuoden aikana, mikä tekee tästä minulle henkilökohtaisesti vieläkin jännittävämpää," sanoo Sebastian Holmström, Inregon vastuullisuuspäällikkö.

Seminaari striimataan suorana 1. lokakuuta klo 13:00. Ken tuo esille liiketoimintamahdollisuuksia siirryttäessä kiertotalouteen, minkä jälkeen on paneelikeskustelu, jossa mukana on Anders Wijkman—arvostettu poliitikko, kirjailija ja ympäristöaktivisti, joka on pitkään ollut mukana kestävän kehityksen, ilmastonmuutoksen ja kiertotalouden kysymyksissä.

Tartu tilaisuuteen vahvistaa kiertotalousajatteluasi ja ilmoittaudu mukaan Circular TECH Talk -tapahtumaamme Ken Websterin kanssa!

Ilmoittaudu linjoille tästä.