Inrego
Stocklists

"Tuntuu hyvältä edistää kiertotaloutta"

Björn Borg 14 marraskuu 2022 3 min lukuaika

Björn Borg samarbetar med Inrego, bild på en av Björn Borgs butiker.

Björn Borg pyrkii puolittamaan päästönsä kymmenessä vuodessa ja etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja toteuttaa tavoite, kertoo Pernilla Johansson, Björn Borgin viestintäpäällikkö ja kestävän kehityksen edistäjä. Kiitos Inregolle yhteistyöstä, koska sen ansiosta säästämme 11 922 kiloa hiilidioksidipäästöjä ja kaikki yrityksen IT-laitteet saavat entistä pidemmän elinkaaren.

Björn Borg on pitkään keskittynyt edistämään kestävää kehitystä, joka vaikuttaa nykyään koko heidän liiketoimintaansa. Yhtiö tekee kaikkensa, että YK:n 1,5 asteen tavoite saavuttettaisiin. Yksi yhtiön kolmesta tavoitteesta on kestävyys, ja jokaisella henkilöllä yrityksessä on oma kestävyystavoiteensa. Itse asiassa yksilöllisen sitoutumisen ansiosta saimme tietää Inregosta, Pernilla kertoo. Björn Borg on jo vuoden ajan lähettänyt käytettyjä IT-laitteitaan Inregolle tietojen poistamista, arviointia ja kunnostusta varten. Yhteistyö on turvallista, yksinkertaista ja säästää aikaa.

- Tuntuu hyvältä, että laitteiden elinkaari pidentyy. Vaikka jokin laite ei toimi yrityksellemme enää, se voi hyvinkin saada vielä uuden elämän jossain muualla, varsinkin ammattilaisen käsittelyn jälkeen. Suuntaamme on kohti kiertotaloutta, eikä meidän siksi enää tarvitse säilyttää vanhoja tietokoneita tiloissamme tai käyttää aikaa RAM-muistin tyhjentämiseen ennen kierrätystä.

Kaikki IT-laitteet kunnosta riippumatta, voidaan toimittaa Inregolle tietoturvallisesti tietojen poistoon ja -kunnostukseen. Laitteen toimittavalle yritykselle maksetaan korvaus ja toimitetaan tietojentyhjennys sertifikaatti sekä hiilidioksidiraportti, jossa kerrotaan kuinka paljon päästösäästöjä on tavoitettu kierrättämällä. Pernilla uskoo, että yksi yhteistyön suurimmista eduista on se, että kaikki laitteet voidaan toimittaa kunnosta riippumatta eteenpäin Inregolle.

Björn Borgilla IT-laitteet ovat käytössä mahdollisimman pitkään ja käytöstä poistetut tietokoneet korjataan mahdollisuuksien mukaan. Kun yritys toimittaa käytetyt IT-laitteet Inregolle, suuntaa se heidän vastuullisuustyötään oikeaan suuntaan.

– Elektroniikkajäte on iso ongelma maailmanlaajuisesti. Tuntuu hyvältä, että voimme välttää sitä mahdollisimman paljon ja edistää maailman kiertotaloutta.

Haluatko sinä ja yrityksesi myös vähentää hiilidioksidipäästöjäsi ja pidentää IT-laitteidesi käyttöikää? Napsauta tästä lukeaksesi lisää yhteistyön aloittamisesta Inregon kanssa.