Inrego
Stocklists

Yhteistyö mahdollistaa entistä kattavammat kiertotalouden IT-ratkaisut

Aito Kierto 15 elokuu 2023 3 min lukuaika

Toimimme yhteistyössä useiden eri yritysten ja organisaatioiden kanssa varmistaaksemme mahdollisimman kattavan palvelutarjoaman asiakkaillemme. Yksi yhteistyökumppaneistamme on Samsung-laitteiden huoltoon ja kunnostukseen erikoistunut Aito Support Oy, jonka kanssa pyrimme maksimoimaan käytettyjen puhelimien elinkaaren.

Laitteiden kertakäyttökulttuuri synnyttää valtavan määrän elektroniikkajätettä, josta vain pieni osa päätyy asianmukaisesti uusiokäyttöön ja kierrätettäväksi. Maapallon kantokyvyn ja arvokkaiden materiaalien riittävyyden turvaamiseksi tarvitsemme uuden, kunnianhimoisemman kiertotalouden tason, joka muuttaa tapaamme valmistaa, käyttää ja kierrättää laitteita.

 "Haluamme vauhdittaa alan kestävää siirtymää ja rakentaa yhteistyöverkostoa laitteiden kiertotalouden edistämiseksi. Kumppanuudet ovat edellytys kiertotalouden mukaisen ekosysteemin rakentumiselle", toteaa kiertotalousliiketoiminnan johtaja Merja Heinonen Aito Supportilta. "Yhteistyöverkosto on avainasemassa kiertotalouspalveluiden kehittämisessä. Yhdessä Aito Supportin kanssa saamme mm. avattua Google-lukitut puhelimet lähes 100%. Näin ollen yhdessä kumppaneidemme kanssa annamme entistä useammalle laitteelle uuden elämän materiaalikierrätyksen sijaan", lisää Inregon markkinointi- ja kehityspäällikkö Heini Kettunen.

Aito Kierto -palvelulla joustavuutta käytettyjen laitteiden vuokraamiseen

Aito Kierto on Aito Supportin lanseeraama uudenlainen mobiililaitteiden vuokrapalvelu, joka vastaa globaaliin älylaitteiden kestävyyshaasteeseen. Aito Kierto mahdollistaa asiakkaalle aina parhaiten yrityksen tarpeeseen soveltuvat uudet tai kunnostetut laitteet sekä kattavat lisäpalvelut helposti ja joustavasti yhdellä kuukausimaksulla, ilman omistamisen huolia. Käytetyt puhelimet hankitaan Inregon kautta ja Aito Kierto huolehtii laitteista niiden elinkaaren alusta loppuun, käyttäjältä toiselle ja kolmannelle, aina vastuulliseen ja tietoturvalliseen kierrättämiseen saakka, hyödyntäen myös käytöstä poistuneiden laitteiden varaosia.     

Aito Kierto kannustaa käyttämään laitteita mahdollisimman pitkään hinnoittelumallilla, jossa laitevuokra alenee jokaisen käyttövuoden jälkeen. Palvelu sisältää laitetakuun aina 5 vuoden käyttöikään saakka sekä vaihtolaitepalvelun, laiteturvavakuutuksen ja käyttäjätuen vika- ja vahinkotilanteisiin. Asiakkaan kannalta uutta on myös ennennäkemätön joustavuus – maksat vain kulloisenkin tarpeen mukaisista laitteista ja pääomaa ei sitoudu turhaan. Ajantasainen laiterekisteri ja käytöstä poistuvien laitteiden tyhjentäminen ja vastuullinen kierrätys ovat myös tietoturvan kannalta tärkeitä seikkoja.    

 "Pidennämme laitteiden elinkaarta kiinnittämällä huomion laitteiden korjaukseen ja kunnossapitoon. Aito Support on valtuutettu Samsung-huolto, jolla on pitkän linjan korjausosaamista mobiilialalta ja siten erinomaiset edellytykset laitteiden vikojen täsmälliseen diagnosointiin ja elinkaaren maksimointiin, kertoo Heinonen.

”Yhdessä teemme vastuullisesta laitehallinnasta vaivatonta ja läpinäkyvää helpottaen yritysten tietohallinnon arkea", lupavat Heinonen ja Kettunen. 

Lisätietoja:

Aito Support hakee yrityksiä pilotoimaan uutta älylaitteiden elinkaaripalvelua - Aitosupport

www.aitokierto.fi