Inrego ostaa tietokoneita, matkapuhelimia ja muita IT-tuotteita yrityksiltä ja organisaatioilta. Omat asiantuntijamme tarkistavat tuotteet Inregolla Suomessa.

Prosessi — Toimitiloissamme työskentelee 85 IT-teknikkoa, joiden tehtävänä on tyhjentää, päivittää ja testata huolellisesti jokainen tuote. Heidän käsistään lähtee uudelleen käytettäväksi tekniikkaa, jonka laatu ja suorituskyky vastaavat uusia tuotteita. Tuotteet myydään edelleen yrityksille, organisaatioille, kouluille ja kuluttajille eri puolilla maailmaa. Ja niihin kuuluu aina takuu, tuki ja huoltopalvelu. Inregon toimitiloista Ruotsista on lähtenyt uudelleen käytettäväksi koneita yli 87 maahan.

Ota yhteyttä

01. GDPR — IT-teknikkomme tyhjentävät saapuvista koneista luotettavasti kaikki tiedot GDPR-standardin mukaisesti. Annamme myyjälle todistuksen tietojen poistamisesta, ja oletusasetuksiin palautettu tuote on valmis seuraavaan vaiheeseen.


02. Päivitys ja kunnostus — Testaamme, arvioimme ja kunnostamme jokaisen tuotteen huolellisesti. Tuotteisiin voidaan vaihtaa kovalevy, RAM-muisti tai vaikka uusi näppäimistö. IT-teknikkomme tekevät tuotteisiin myös asiakkaan haluamat muutokset.

03. Takuu, tuki ja huoltopalvelu — Kun ostat Inregon tuotteen, saat aina laadukkaan, huolellisesti puhdistetun ja tarkastetun laitteen. Prosessimme pitää huolta siitä, että uudelleen käytetyn tekniikan laatu ja suorituskyky ovat samat kuin tehtaalta lähtiessä. Tuotteisiimme kuuluu aina takuu, tuki ja huoltopalvelu. 

04. Ympäristöteko — Uudelleenkäytetyn tietokoneen, puhelimen tai muun IT-tuotteen hankkiminen Inregolta on valinta, joka tukee sekä ympäristöä että yhteiskuntaa. Ja taloutta. Win-win-win, vai mitä?

16 178 kpl

Näin monen IT-tuotteen elämä jatkui viime kuussa Inregon ansiosta.