Inrego
Stocklists

2019

Yrittäjyys ja yrityksen kehittäminen

Kasvu, kannattavuus ja yrityskulttuurin kehittäminen.

"Ikean yrityskulttuuri on aina ollut Inregolle esikuva. Vuonna 2019 pidin esityksen t-paidassa ja lenkkareissa Inregon strategisesta suunnitelmasta. Sanoin, että nyt tärkeintä on kasvu! Matka ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelman mukaan, mutta oli sitäkin opettavaisempi. Kiertotaloudessa on kyse resurssien säästämisestä, mutta samalla myös liiketoiminnan kehittämisestä. On osattava panostaa oikeisiin asioihin, ajateltava toisin ja luotava ratkaisuja."

"Aiemmin kasvu ja kannattavuus kulkivat käsi kädessä, mutta nykyään kasvuun voi päästä myös ilman kannattavuutta, jos on tarpeeksi vahvat rahoittajat taustalla ja tarpeeksi vahva visio. Markkinatilanteet ja olosuhteet muuttuvat, on sopeuduttava, mikäli haluaa olla kestävä pitkällä aikavälillä."

"Vahva yrityskulttuuri luo kilpailuetuja, joita kukaan ei oikein ymmärrä ja joita on vaikea selittää. Yrityksen luovat siellä työskentelevät ihmiset, huippuosaamista syntyy päivittäisessä toiminnassa, asenne ratkaisee. Eilen, tänään ja huomenna, 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, vuodesta toiseen. Nykyään Inrego on toiminut muuttuvassa ympäristössä 27 vuotta tai kuten tiivistimme ensimmäisessä kulttuurikuvauksessamme:

It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent; it is the one most adaptable to change.” - Charles Darwin"