Inrego
Stocklists

Inrego osaksi HJK:n Tähtien klubia: yhdessä kohti kestävämpää tulevaisuutta

Uutiset 18 huhtikuu 2024 2 min lukuaika

Olemme aloittaneet yhteistyön HJK:n kanssa. Tämä kumppanuus tuo yhteen kaksi toimijaa, joiden arvoissa korostuu sitoutuminen kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen omilla aloillaan.

Vastuullisuus on meille Inregossa tärkeää kaikilla osa-alueilla. Tällä yhteistyöllä tuemme kotimaista urheilua ja seura sopii arvoiltaan meidän toimintaamme. Seuran tekemisessä korostuu niin sosiaalinen- kuin ympäristövastuu.

HJK:ssa harrastaminen pyritään mahdollistamaan kaikille Aulis Rytkösen -rahaston avulla, josta pelaajat voivat hakea tukea harrastukseensa. Myös toimet ympäristövastuun eteen ovat näkyviä. HJK panostaa oman hiilijalanjälkensä pienentämiseen ja pyrkii hiilineutraaliuteen kunnianhimoisesti jo vuonna 2025. Seura kiinnittää huomiota mm. kierrätykseen sekä materiaalivalintoihin ja kokee tehtäväkseen myös välittää tärkeää tietoa nuorille pelaajilleen.

Me Inregolla taas haluamme tuoda kiertotalouden ja vastuullisen IT:n sanomaa näkyväksi myös HJK:n peleissä. IT koskettaa lähes tulkoon kaikkia; useimpien taskusta löytyy jokin älylaite, joten tietoisuuden lisääminen elinkaarien pidentämisestä ja laitteiden tuotannon aikaisista ympäristövaikutuksista on tärkeää. Viesti kulkee ihmiseltä ihmiselle.

HJK:n ja Inregon välinen kumppanuus ei ole vain lyhyen tähtäimen projekti vaan pyrimme pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Tavoitteena on kertoa, kuinka vastuullisuus yhdistää toimijoita ja kiertotalouden viestin viemiseen todellakin tarvitaan kumppaneita yli toimialarajojen. Mikä onkaan parempi paikka tavoittaa ihmisiä kuin urheilun maailma.

Uskomme, että tämä yhteistyö on osoitus siitä, kun erilaiset toimijat yhdistävät voimansa ja asettavat kestävän kehityksen etusijalle, he voivat saavuttaa suuria asioita ja tehdä positiivisen vaikutuksen yhteiskuntaan ja lopulta myös ympäristöön.

Heini Kettunen

Marketing and Business Development Manager

heini.kettunen@inrego.fi +358 406762232