Inrego
Stocklists
En hylla på Inrego där återbrukade datorer står.

Näin me sen teemme

Näin prosessimme toimii

Kestävä, taloudellinen ja helppokäyttöinen uudelleenkäyttöprosessi varmistaa sujuvan IT-laitteiden uusiokäytön. Tästä hyötyvät kaikki niin yritykset, yhteiskunta kuin ympäristö.

Näin se tapahtuu:

  1. Ota yhteyttä 

Ota meihin yhteyttä soittamalla suoraan tiimillemme tai täyttämällä yhteydenottolomake. Laadimme yhdessä teille parhaan suunnitelman.

  1. Pakkaus ja nouto

Hoidamme laitteiden pakkauksen ja noudon tai voit toimittaa laitteet meille itse. Ratkaisumme vaihtelevat palautettavista laitteista riippuen. Vaihtoehdot vaihtelevat aina turvakaapeista pieniin pahvilaatikoihin. 

  1. Turvallinen käsittely

Teknikkomme poistavat kaiken datan laitteista GDPR -säädösten mukaisesti. Saapuessaan tuotantolaitokselle laite vastaanotetaan ja se saa yksilöllisen laitetunnuksen, joka kulkee mukana läpi koko prosessin. Saat sarjanumerotasoisen datatyhjennysraportin jokaisesta laitteesta.  

  1. Testaus ja kunnostus

Testaamme kaikki laitteet perusteellisesti, kuntoluokittelemme ne ja teemme arvion kunnostustarpeesta. Kunnostaminen voi pitää sisällään mitä tahansa esimerkiksi uuden RAM-muistin, kiintolevyn tai näppäinten vaihtoja.

Voit lukea lisää kuntoluokittelusta täältä.

  1. Asiakasportaali ja seuranta

Kun laitteet on tietoturvakäsitelty, testattu ja kunnostettu toimitamme raportin asiakasportaaliin. Raportista näet taloudelliset luvut kuten hyvityshinnan, tyhjennystodistuksen sekä kestävän kehityksen mukaiset hiilidioksidisäästöt.

Asiakasportaalista on myös mahdollista tilata pakkausmateriaalit ja noudot käytetyille laitteille ja koko käsittelyprosessi on seurattavissa portaalista.  

  1. Jälleenmyynti

Nyt laitteet ovat valmiina seuraaville käyttäjille. Myymme laitteita yrityksille, kunnille, kaupungeille, kouluille sekä muille organisaatioille sekä myös kuluttajille verkkokaupassamme.  

Myönnämme laitteille aina takuun, tuen ja palautusoikeuden. 

Olemme Microsoftin valtuuttama laitekunnostaja

Microsoft Authorized Refurbisher (MAR) tarkoittaa, että laitteen on käsitellyt ja kunnostanut Microsoftin valtuuttama kumppani ja laite toimitetaan eteenpäin aidolla Microsoft-lisenssillä varustettuna.