Inrego
Stocklists

Kiertotalous tarvitsee lisää käytettyjä IT-laitteita!

Uutiset 27 toukokuu 2024 2 min lukuaika

Kiertotalous ei ole mahdollista ilman yhteistyötä; jonkun on luovuttava tuotteista, jotta joku toinen saa ne käyttöönsä. Tällä hetkellä on suuri kysyntä käytetyille IT-laitteille, mutta liian vähän tarjontaa myytävistä IT-laitteista. Löytyykö teidän organisaatiostanne käytöstä poistuneita laitteita?

Käytettyjen laitteiden toimittajana olemme kysynnän ja tarjonnan välissä tasapainoilemassa. Pyrimme saamaan kysynnän ja tarjonnan samalle tasolle, jotta kaikki hyötyvät. On hyvä muistaa, että IT-laitteiden arvo laskee keskimäärin 5 prosenttia kuukaudessa, joten sen vuoksi emme halua varastoida saamiamme laitteita kovin pitkään. On tärkeää löytää oikeat ostajat ja myyjät nopeasti, jotta kaikkien tarpeet täyttyvät, mieluiten samanaikaisesti.

Yhä useammat organisaatiot ovat huomanneet kiertotalouden hyödyt myös IT-laitteiden osalta. On sekä kustannustehokasta että ympäristön kannalta järkevää hankkia kunnostettua elektroniikkaa. Asiakkaamme kuten Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Hammasväline, Rexel, Rusta, Atea, Snellman ja Pohjantähti myyvät meille laitteitaan säännöllisesti, mutta mukaan mahtuu uusia yrityksiä ihan kaikilta toimialoilta.

Voimme auttaa organisaatiotanne muuttamaan IT-laitteet rahaksi samalla kun vähennätte hiilidioksidipäästöjä ja edistätte kestävää kulutusta. Myy käytetyt IT-laitteesi meille! Jos saisimme kaikki varastoissa ja muissa tiloissa käyttämättöminä olevat laitteet jatkokäyttönön, uskomme, että tarjonta kohtaisi hyvin kysynnän kanssa.

Ota meihin yhteyttä, niin lasketaan yhdessä kuinka paljon euroja saatte kassaan ja kuinka paljon hiilidioksidisäästöjä syntyy.

Jaakko Komulainen

Key Account Manager

jaakko.komulainen@inrego.fi +358 50 3617268