Inrego
Stocklists

Mitä tarkoittaa MAR-kumppanuus?

Uutiset 22 elokuu 2024 2 min lukuaika

Käytettyjen laitteiden kunnostamisessa ja eteenpäin myymisessä luotettava ja toimiva prosessi on kaiken a ja o. Datatyhjennyksessä käytämme Suomesta lähtöisin olevaa innovaatiota Blanccoa. Mutta myös laitteiden uudelleenasennuksessa olemme edelläkävijöitä. Yksi todistus toimintamme luotettavuudesta on Microsoftin meille myöntämä MAR-kumppanuus. Mutta mitä tämä toikein tarkoittaa?

MAR-kumppanuus (Microsoft Authorized Refurbisher) varmistaa laitteiden ammattimaisen kunnostamisen ohjeiden mukaan ja alkuperäisen Microsoft-ohjelmiston esiasentamisen.

Inrego on Länsi-Euroopan toiseksi suurin MAR-kumppani. Tämä tarkoittaa, että kaikki kauttamme kulkevat Windows-laitteet käsitellään tietyn Microsoftin määrittelemän prosessin mukaan ja niihin asennetaan alkuperäiset Windows-käyttöjärjestelmät.

Tämän jälkeen laitteet myydään toiselle tai jopa kolmannelle käyttökierrokselle mm. yrityksille, kuluttajille, kouluille ja julkishallinnolle.

Miten MAR-kumppanit valitaan:

MAR-kumpaniksi päästäkseen yrityksen täytyy täyttää tarkat kriteerit, joita ovat mm.

  • Kumppanin tulee käsitellä riittävä määrä tietokoneita, jotka ovat oikeutettuja MAR Windows -lisensseihin eli tietokoneissa on ollut Windows-lisenssi ja ne ovat olleet käytössä vähintään 6 kuukautta.

  • Kumppanilla tulee olla osaaminen korkealaatuiseen laitteiden kunnostukseen ja tekninen osaaminen esiasentaa alkuperäisiä Windows-käyttöjärjestelmiä oikein.

  • Kumppanilla tulee olla vaatimusten mukaiset ohjelmistot kunnostettavien laitteiden tietojen pyyhkimiseen ja raportointiin.

  • Tietoturva- ja ympäristöalan sertifikaatit ovat suositeltavia.

  • Kumppanilla tulee olla näyttöä toimimisesta kolmannen osapuolen kunnostajana sekä riittävän suuri laitevolyymi.

  • Laaja maantieteellinen ulottuvuus sekä laajat jakelu- ja palvelukyvykkyydet maailmanlaajuisesti.

  • Kumppanin taloudellinen tilanne tulee olla vakaa.

  • Tuotantolaitoksen turvatoimien tulee olla asianmukaiset, jotta varmistetaan Microsoft-lisenssien turvallinen säilytys ja käsittely.

Käytettyä laatua turvalisesti

Kauttamme laitteita ostaessa organisaatiot ja yksityishenkilöt voivat olla turvallisin mielen, sillä jokainen vaihe prosessissa on huolella kehitetty aina laitteide kuljetuksesta ja vastaanotosta tyhjennykseen ja eteenpäin myyntiin. Katso alta kuinka prosessimme toimii ja tutustu myytävien laitteiden valikoimaamme.